2012 m. kovo 28 d., trečiadienis

Kodėl reikia gelbėti mergaitę


Aš esu skeptiškas, nereligingas žmogus. Aišku, emocionalus, bet stengiuosi vadovautis faktais. Moksliškai įrodytais arba akivaizdžiais. Žemė skrieja apie Saulę, žaibas yra elektros išlydis, Žemės amžius skaičiuojamas milijardais metų, bet ne tūkstančiais ir t.t.

Mergaitės istorijoje taip pat yra daug faktų, kurie man leidžia su 99% tikimybe tvirtinti, kad pedofilija buvo (ir susijusi su teisėsaugai didelią įtaką turinčiais žmonėmis), biologinė motina sąvadavo, mergaitės grąžinti biologinei motinai negalima, teismo sprendimas prievarta perduoti mergaitę biologinei motinai yra neteisėtas ir neteisingas.

Faktai:
1. Mergaitės liudijimai (vaizdo įrašai). Man užteko jų vienų.
2. Ekspertų išvados, kad mergaitė nelinkusi meluoti.
3. Pedofilijos bylos netyrimas, žlugdymas (neatlikimas būtinų veiksmų). Laiku neatliktos įtariamųjų apklausos, kratos, neatlikti ryšio priemonių, kompiuterinės įrangos tyrimai.
4. Bylos vilkinimas, plius tokie faktai kaip mergaitės pagrobimas iš darželio be globėjų žinios ir prievartinis uždarymas psichiatrinėje ligoninėje Vilniuje.
5. Finansinė Stankūnaitės uodega. Staigus praturtėjimas po pažinties su Ūsu, brangūs advokatai.
6. 4 taip ir neištirtos mirtys, nes arba nebetiriamos, arba išvados kelia pagrįstų abejonių.
7. Neatliktas tyrimas dėl antros mergaitės (Naruševičienės), ji skubiai grąžinta 7 kartus teistam tėvui ir dingo.
8. "2009 m. spalio 6-ąją galutine ir neskundžiama Vilniaus apygardos teismo nutartimi pripažįstama, kad įtarimai pedofilijos byloje L.Stankūnaitei nepateikti nepagrįstai, tačiau jie taip ir nepateikiami."
9. Problemos su Kėdainių teisėjo reputacija ir įtartinas nenoras perduoti bylą kitam teismui
10. Stankūnaitės elgesys su vaiku, jos emocijos (tiksliau jų nebuvimas). Mylinti mama taip nesielgia ir neatrodo.
11. Vaiko norų ir interesų ignoravimas. Vaikas jau ne kūdikis. Mergaitė laiminga mylinčioje aplinkoje. Prievartinis mergaitės atėmimas ir perdavimas biologinei motinai yra smurtas prieš mergaitę, jos psichikos žalojimas. Dabar mergaitė yra saugioje, mylinčioje aplinkoje. Į kokią aplinką ji papultų, per prievartą perduota Stankūnaitei? Ar visuomenė turės galimybę ją apsaugoti nuo žalojimo? Dabar mergaitė yra vieša, niekur neslepiama, linksma, sveika, mylima ir mylinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą