2012 m. kovo 29 d., ketvirtadienis

Kodėl jie bijo teisingumo?


Jie skelbia, kad pagal Lietuvos Konstituciją, teismai turi monopolį vykdyti teisingumą. Čia esminis žodis ne teismai, bet teisingumas. Jeigu teismas priima akivaizdžiai neteisėtą ar neteisingą prendimą, tai yra nusikaltimas, o ne teisingumas. Tokiu atveju teismas vykdo ne teisingumą, bet nusikaltimą. Tie, kas vykdo nusikalstamą įsakymą, taip pat vykdo nusikaltimą ir už tai turės atsakyti. Ir nesvarbu, kad jie prisidengia „teisėtumu“ (negaliu šiuo atveju nenaudoti kabučių...).
Jie skelbia, kad jei mergaitė bus apsaugota nuo neteisėto neteisingumo (t.y. nusikaltimo), tai grius teisinė sistema Lietuvoje. Nemąstant, atrodytų, kad jie teisūs. Jie sako, kad prasidės linčo teismai, chaosas. Koks įžūlus melas! Juk žmonės protestuoja tik todėl, kad akivaizdžiai mato neteisingumą, kurį bandoma pateisinti „teisėtumu“. Vienu nusikaltimu bandoma pridengti kitus. Žmonės tikrai neprotestuos, kai bus išnagrinėta pedofilijos byla ir priimtas akivaizdžiai teisėtas ir teisingas sprendimas. Juk žmonės neprotestuoja, kai nubaudžiamas už rankos pagautas vagis.
Jie bijo, kad daug žmonių praregės, jie bijo naujo Sąjūdžio už tiesą ir teisingumą, nes melo kojos trumpos, o ausys ilgos. Jie bijo tiesos. Jie bijo, kad tauta pamatys jų tikruosius veidus, kad pažvelgs į jų sąžinę ir pamatys, kam jie tarnauja. O jie tarnauja melui ir apgaulei. Dėl pinigų, valdžios, garbės. Dėl to, kad yra valdomi savo praeities klaidų ir silpnybių. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą